Διεύθυνση:Λεωφόρος Περικλέους 20, Άγιος Ευστράτιος 15561, Λέσβου
Κατηγορία: Βιολογικά, Οικολογικά Προϊόντα
Yπεύθυνος επιχείρησης:Χαϊκάλη Κωνσταντίνα
Τηλέφωνα:2106537099
FAX:2106520123
E-mail: info@viologikaproionta-holargos.gr
Website:www.viologikaproionta-holargos.gr

Περιγραφή

Βιολογικά προϊόντα . "Παράδοση κατ'οίκον" Σε εμάς θα βρέιτε τη μεγαλύτερη ποικιλία βιολογικών προϊόντων υγιεινής διατροφής και φυσικής περιποίησης. Εφόσον το επιλέξετε σας τα παραδίδουμε στο χώρο σας.


Ο Βιολογικός Θησαυρός Χολαργού, με εμπειρία δέκα ετών και με το πάθος της πρώτης στιγμής, σας προσφέρει βιολογικά προϊόντα εγκεκριμένης ποιότητας σε μεγάλη ποικιλία.
Όραμά μας η συνεχής αναζήτηση της ποιότητας.
Φιλοσοφία μας, η υγεία, το περιβάλλον, ο άνθρωπος.
Στόχος μας η εξυπηρέτησή σας.

Παραγγελίες έρχονται κατευθείαν στην πόρτα σας, κατόπιν συνεννοήσεως.


ΝΩΠΑ - ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

Ο Βιολογικός Θησαυρός σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες διακίνησης βιολογικών προϊόντων αλλά και με επιλεγμένους παραγωγούς εξασφαλίζουμε την καθημερινή τροφοδοσία σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής, αλλαντικά αυγά και γαλακτοκομικά, γάλα αγελαδινό και κατσικίσιο, γιαούρτια, τυριά λευκά και ωρίμανσης προϊόντα π.ο.π, σε μια… χορταστική ποικιλία από όλη την Ελλάδα, καθώς και πιο ειδικά προϊόντα από το εξωτερικό.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλες τις εποχές άλευρα, δημητριακά, όσπρια, ξηρούς καρπούς, σάλτσες, ελαιόλαδο, κρασί, βότανα και αρτοποιήματα από όλη την Ελλάδα, αλλά και εξαιρετικά, επιλεγμένα προϊόντα εισαγωγής, βρεφικές και παιδικές τροφές, ροφήματα και προϊόντα ειδικής διατροφής, κρέας και άλλα είδη κατάψυξης, είδη πρωινού, super foods, υγιεινά snacks και μια σειρά από λαχταριστά ποιοτικά τρόφιμα.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ - ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Η υγιής σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον ορίζεται από τα απόβλητα του και καθρεφτίζεται στην ομορφιά του. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να παραλείψουμε μια πλήρη σειρά από φυσικά και αποτελεσματικά καθαριστικά για το σπίτι, απαλλαγμένα από βλαβερά χημικά. Αναφορικά με τα καλλυντικά η καθημερινή χρήση των οποίων μας φορτώνει με πολλά επικίνδυνα κατάλοιπα έχουμε επιλέξει προϊόντα για όλη την οικογένεια αλλά και για εξειδικευμένες ανάγκες πιστοποιημένα από τους μεγαλύτερους οργανισμούς του εξωτερικού. Η «τεχνολογία» της φύσης με την βιοδιαθεσιμότητα των φυσικών συστατικών σε συνδυασμό με την επιστημονική τεκμηρίωση των σύγχρονων εργαστηρίων κάνουν πραγματικά θαύματα

Και πολλά άλλα, μέσα από μια διαρκή έρευνα ώστε να φέρνουμε το καλύτερο για σας.


πηγή : www.viologikaproionta-holargos.gr