Διεύθυνση:Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη , Θεσσαλονίκης
Κατηγορία:Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης ( ΙΕΚ), Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια
Τηλέφωνα:2310552406
FAX:2310541096
E-mail: info@xinis.com
Website:www.iek-xini.edu.gr

Περιγραφή

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας τους στη Θεσσαλονίκη, έθεσαν ως πρωταρχικό σκοπό, να συμβάλουν μαζί με πλήθος αρμόδιων φορέων, στην ανάδειξη της συμπρωτεύουσας σε πολιτιστικό, πνευματικό και εκπαιδευτικό κέντρο, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και των Βαλκανίων.Έτσι ο κάθε καταρτιζόμενος των ΙΕΚ ΞΥΝΗ στη Μακεδονία αισθάνεται ότι σπουδάζει σ' ένα χώρο πραγματικά πολυδιάστατο και δημιουργικό, με κυρίαρχα στοιχεία τη μεθοδικότητα, την οργάνωση και το υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο.


Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ μετράει 2 δεκαετίες δημιουργίας και προσφοράς στα εκπαιδευτικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας.


Με νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μέσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9), το ΙΕΚ ΞΥΝΗ προσφέρει στους σπουδαστές του άρτια εξειδίκευση, υψηλά standards επιλογής καθηγητών και διοικητικού προσωπικού και επαγγελματική αποκατάσταση.


Η Βαλαωρίτου, γνωστή εδώ και δεκαετίες ως ο δρόμος της αγοράς και του εμπορίου, γίνεται με την παρουσία του ΙΕΚ ΞΥΝΗ το επίκεντρο της νεανικής πνευματικής ανησυχίας και δημιουργικότητας.