Διεύθυνση: Μονεμβασιά , Λακωνίας
Κατηγορία:Ξενοδοχείο
Τηλέφωνα:27320 61898
Κινητά Τηλέφωνα:6972055965
FAX:27320 61897
E-mail: hotelchrisais@gmail.com
Website:www.chrisaishotel.gr

Περιγραφή

Το Ξενοδοχείο Χρυσαϊς σας περιμένει στην είσοδο της Μονεμβασιάς δίπλα στη θάλασσα. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο με άνετους χώρους, κήπο, πισίνα, πισίνα για παιδιά και ιδιωτικό parking. Αποτελείται από μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια εξοπλισμένα με μεγάλο μπαλκόνι, κλιματισμό, τηλεόραση και mini bar, ενώ παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο (Wi-Fi). Μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό τον καφέ ή το ποτό σας  στον πανέμορφο κήπο ή την πισίνα. Επίσης διατίθεται αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και εξωτερικός χώρος για συνεστιάσεις.


Η θέα από το ξενοδοχείο είναι μαγευτική και θα έχετε τη δυνατότητα να χαρείτε την ήρεμη θάλασσα, τις ωραίες φεγγαρόφωτες βραδιές και τα γνωστά αξιοθέατα της Μονεμβασιάς. Η διεύθυνση του ξενοδοχείου, διακρινόμενη από γνήσιο πνεύμα παραδοσιακής Μονεμβασιώτικης φιλοξενίας, είναι πάντα πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει σ' οτιδήποτε της ζητήσετε.


 


Παροχές Ξενοδοχείου: πισίνα,πισίνα για παιδιά, bar,tv, κλιματισμός, mini bar, κήπος, ιδιωτικό parking, πρόσβαση στο Διαδίκτυο