Διεύθυνση: Ασπρόπυργος 19300, Αττικής
Κατηγορία:Γήπεδο Χρωματοσφαίρισης - Paintball
Περιοχή:Γκρόπα Γκολέμη
Τηλέφωνα:6951709936, 6944140533, 6972660962
Κινητά Τηλέφωνα:Περικλής 6951709936, Μάνος 6944140533, Χρήστος 6972660962
E-mail: info@paintball.net.gr
Website:www.paintball.net.gr

Προσφορά της επιχείρησης

 €5,90 για 3 Ώρες Paintball με Εξοπλισμό, στο CounterStrike Paintball στον Ασπρόπυργο  • Περιλαμβάνει πλήρη εξοπλισμό

  • Δράση, αδρεναλίνη & παιχνίδια «πολέμου»

  • Χώρος που θυμίζει κινηματογραφική απόβαση στο Βιετνάμ

  • Πεδία paintball με γρασίδι, φυσικά εμπόδια, βαγόνια, γέφυρες & χαρακώματα

  • Για αρχάριους & για πιο «μυημένους»

  • Μάχες 4vs4 έως και 8vs8


Δεν περιλαμβάνονται οι χρωμόσφαιρες. Οι πρώτες 150 χρωμόσφαιρες με έξτρα χρέωση €5 & €4 ανά 100 επιπλέον (πληρωτέα στο CounterStrike)

Απαραίτητη τηλ. επικοινωνία για κρατήσεις στα 6951 709936, 6944 140533, 6972 446993 & 6972 660962. Σε περίπτωση κακοκαιρίας οι κρατήσεις ακυρώνονται και επαναπρογραμματίζονται

Απαραίτητη συγκέντρωση τουλάχιστον 8 ατόμων (σε διαφορετική περίπτωση οι άνθρωποι του CounterStrike μπορούν να αναλάβουν να συμπληρώσουν τα απαραίτητα άτομα)

Περιγραφή

Counterstrike Paintball στον Ασπρόπυργο


Το Counterstrike είναι ένα από τα πιο σύγχρονα κι εντυπωσιακά πεδία Paintball που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον ελληνικό χώρο προσφέροντας στους επισκέπτες του τις καλύτερες παροχές στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Στις πίστες μας θα βρείτε τα πιο πρωτότυπα εμπόδια όπως βαγόνι τρένου, βάρκα, γέφυρες, χαρακώματα, αναχώματα, φορτηγάκια και άλλα πολλά που εξάπτουν την φαντασία και ανεβάζουν την αδρεναλίνη στο maximum. Το προσωπικό του είναι το πλέον ευχάριστο κι εξυπηρετικό και περιμένει να σας γνωρίσει από κοντά για να περάσετε ένα τρίωρο γεμάτο διασκέδαση και ξεγνοιασιά. Πείτε ναι στην πιο ευχάριστη "απόδραση" από την καθημερινότητα κι επισκεφτείτε μας το συντομότερο δυνατόν...

Βάλτε χρώμα στη ζωή σας λοιπόν κι ανεβάστε την αδρεναλίνη σας στο maximum!


Τα είδη του Paintball


Recball: Είναι το είδος paintball που είναι γνωστό στον περισσότερο κόσμο καθώς μιλάμε επί της ουσίας για το Paintball ψυχαγωγίας. Είναι αυτό για το οποίο θα μαζευτεί μια παρέα είτε αρχάριων παιχτών που θέλουν να κάνουν την πρώτη τους γνωριμία με το άθλημα είτε πιο έμπειρων παιχτών που θέλουν να απολαύσουν το αγαπημένο τους χόμπι με μόνη έννοια να "σκορπίσουν χρώμα". Το Recball παίζεται σε πίστες ειδικά διαμορφωμένες με τεχνητά εμπόδια όπως αμάξια, αναχώματα, χαρακώματα, λάστιχα στοιβαγμένα, γεφυράκια, κατασκευές από ξύλο κ.α.
Στο Counterstrike θα βρείτε δύο πίστες Recball που ικανοποιούν τα γούστα ακόμη και των πιο απαιτητικών παιχτών.

 


Speedball: Είναι το αγωνιστικό είδος paintball στο οποίο παίρνουν μέρος πιο έμπειροι παίχτες κι αυτοί που ασχολούνται περισσότερα χρόνια με το άθλημα. Στο speedball υπάρχουν διεθνείς διοργανώσεις με έπαθλα και συμμετοχή πολλών δυνατών ομάδων από πολλές χώρες του κόσμου. Τα εμπόδια είναι φουσκωτά μπαλόνια σε διάφορα σχήματα ενώ το έδαφος είναι είτε φυσικός είτε τεχνητός χλοοτάπητας μιας κι οι βουτιές είναι θεαματικές κι αναγκαίες για την επίτευξη των στόχων της κάθε ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το speedball τέλος είναι το πιο απαιτητικό από τα είδη του paintball όσον αφορά στη φυσική κατάσταση αλλά και την αντοχή των αθλητών μιας κι απαιτεί γρήγορες, έξυπνες αλλά κι αποτελεσματικές κινήσεις για να καταφέρει η μια ομάδα να επιβληθεί της αντιπάλου.
Στο Counterstrike θα βρείτε μια από τις καλύτερες πίστες speedball που υπάρχουν στην Ευρώπη στην οποία διοργανώνονται μάλιστα και πολλά τουρνουά.

 


Milsim: Είναι το είδος paintball που παραπέμπει σε προσομοίωση στρατιωτικής μάχης (MILitary SIMulation). Πρόκειται για το είδος αυτό στο οποίο διαμορφώνονται τα περισσότερα σενάρια μάχης με σκοπό για παράδειγμα την κατάληψη κάποιου κτιρίου, κάποιας σημαίας του αντιπάλου κ.ο.κ. Τα περισσότερα τέτοιου είδους παιχνίδια λαμβάνουν χώρα σε μεγάλες εκτάσεις γης όπως βουνά, δάση, εγκαταλελειμμένα κτίρια, στρατιωτικές βάσεις κ.α.