Διεύθυνση:Παπαδιαμάντη 29, Μαρούσι 15126, Αττικής
Κατηγορία:Γήπεδο Χρωματοσφαίρισης - Paintball
Τηλέφωνα:2106179912
Κινητά Τηλέφωνα:6986085580 (what’s up)
E-mail: info@paintballers.gr
Website:www.paintballers.gr

Περιγραφή

Where paint matters.

Ο χώρος που βρίσκεται σήμερα το πεδίο μας παλαιότερα ήταν φυτώριο. Το διαμορφώσαμε όμως σε ένα σύγχρονο πεδίο Paintball. Έχουμε δύο πίστες Recball, μία στρατιωτικού χαρακτήρα και μία πολιτικού. Το πεδίο έχει αποδυτήρια – τουαλέτες – χώρο ενημέρωσης - χώρο αναμονής και ξεκούρασης, με αυτόματους πωλητές ζεστών & κρύων ροφημάτων, αναψυκτικών & σνακ, για να είναι η παραμονή σας στο χώρο μας όσο γίνεται καλύτερη.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ GROUP
Δεν έχετε τον απαραίτητο αριθμό ατόμων για να φτιάξετε μία ή δύο ομάδες; Μην ανησυχείτε! Εμείς είμαστε εδώ! Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας! Θα σας συμβουλευα ομως να προσπαθησετε να βρειτε κι αλλους φιλους σας , γιατι εχουν παρατηρηθει εντονοι διαπληκτισμοι μεταξυ αγνωστων, λογω της φυσεως του παιχνιδιου.

Ιστορία του Paintball

Η ιστορία του paintball ξεκινάει στις αρχές του 1970, όταν χρησιμοποιήθηκε ως εργαλείο για τη σήμανση σε δέντρα και σε ζώα. Ο Charles Gaines, Hayes Noel και ο Bob Gurnsey ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που σκέφτονται ένα νέο τρόπο για να χρησιμοποιούν τα όπλα και παιζουν μεταξυ τους βαφοντας ο ενας τον αλλον.

Το 1981, δώδεκα φίλοι έπαιξαν το πρώτο παιχνίδι paintball αναψυχής και χρησιμοποιούν τα βιομηχανικα πυροβόλα όπλα paintball από την Εταιρεία Χρωμάτων Nelson σε ένα πεδίο πάνω από 100 στρέμματα (χωρίς μάσκες ή εξοπλισμό ασφαλείας!). Long stretches of quiet, with people busy stalking each other and worried about whether they were being stalked, were the norm..

Ένα από τα πρώτα ονόματα που δίνονται για το άθλημα που τώρα ονομάζουμε σημερα paintball ήταν «Το Εθνικό παιχνίδι επιβίωσης." Αυτό το όνομα αντανακλά τη φύση του paintball καθώς για πρώτη φορά , μια μικρή ομάδα φίλων πηγε μαζί στο δάσος για να παίξει παιχνίδια εξοντωσης . Μερικές φορές οι φίλοι μοιραζονταν σε ομάδες για να παίξουν η μια με την άλλη, αλλά τα περισσότερα παιχνίδια paintball ήταν ο καθενας μονος του «ο σώζων εαυτόν σωθήτω».

Με τα χρόνια,το paintball αναψυχής εγινε πιο σύνθετο. Επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι όταν έπαιζαν χρησιμοποιουσαν ομάδες ,έγιναν τα πρότυπα. Διαφορετικές παραλλαγές του παιχνιδιού άρχισαν να δημιουργούνταιi. Το πιο δημοφιλές παιχνίδι paintball έγινε «παρτε τη σημαία", αλλα επιθετικά ή αμυντικά σενάρια, επίσης, ήταν δημοφιλη.

Καθώς ο αριθμός των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για paintball μεγάλωσε, έκανε την ανάπτυξη των εμπορικών βιομηχανιων paintball. Από τότε, το παιχνίδι εξερράγη σε ένα άθλημα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Γινονται Τουρνουά στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη, προσφέροντας πολλα μετρητά και έπαθλα εκατοντάδων χιλιάδων δολαριων. Σήμερα, τα τουρνουά δέχονται χορηγίες από πολλες επιχειρήσεις όπως η Budweiser , η Pepsi-Cola και πολλά άλλα.