Διεύθυνση:Ζήνωνος & Αγίου Χριστοφόρου Σπάτα 19004, Αττικής
Κατηγορία:Γήπεδο Χρωματοσφαίρισης - Paintball
Τηλέφωνα:2105718180
Κινητά Τηλέφωνα:6943555333, 6943555300
E-mail: info@playpaintball.gr
Website:www.playpaintball.gr

Περιγραφή

Καλώς Ήρθατε
Play Paintball Have Fun
Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε και να διοργανώσουμε μαζί το παιχνίδι σας, το party σας η την εταιρική σας εκδήλωση.
Το πεδίο μας βρίσκεται στην Οδό Ζήνωνος και Αγ Χριστόφορου (Πικερμίου) κοντά στο Αττικό Πάρκο και στα εμπορικά κέντρα smart και Mac Arthur. Η πρόσβαση στον χώρο μας είναι εύκολη:

Από Αττική Οδό στην έξοδο 16 Ρ προς Ραφήνα και στην συνέχεια ακολουθώντας τον Περιφερειακό Υμηττού, στο τέλος του οποίου στρίβετε δεξιά προς τα εμπορικά κέντρα Smart και Mac Arthur - Αττικό πάρκο καί αμέσως αριστερά στον πρώτο δρόμο που θα δείτε (Ζήνωνος προς τις σχολές Ζηρίδη – Πετρέζα)

Από Περιφερειακό Υμηττού Στο τέλος του, στρίψτε δεξιά προς τα εμπορικά κέντρα Smart και Mac Arthur - Αττικό πάρκο και αμέσως αριστερά στον πρώτο δρόμο που θα δείτε (Ζήνωνος προς τις σχολές Ζηρίδη - Πετρέζα )

Από Μαραθώνος στρίβοντας δεξιά στην Αγίου Χριστόφορου.

Από το Αεροδρόμιο Βγαίνετε στην έξοδο 18, και στρίβετε δεξιά για Σπάτα. Ακολουθήστε τον δρόμο, και όταν φτάσετε στην μικρή πλατεία, συνεχίζεται ευθεία στην οδό Πλάτωνος. Στο φανάρι πηγαίνετε ευθεία, περνάτε το κοιμητήριο και στα 700 μέτρα, στρίβετε δεξιά στήν οδό Ζήνωνος.

Με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς : Από το Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας (Μετρό), με την Λεωφορειακή Γραμμή 319 εως τα εμπορικά κέντρα Mc Arthur και Smart και απο εκεί αμαλαμβάνουμε εμείς την μεταφορά σας.

Γιατί η ζωή έχει το χρώμα που της δίνεις.