Διεύθυνση:Ορφέως 2, Βουλιαγμένη 16671 ‎, Αττικής
Κατηγορία:Μπαρ, Bar, Εστιατόριο, Καφετέρια
Τηλέφωνα:2109671046

Περιγραφή

Coast


Το εστιατόριο COAST βρίσκεται στη Βουλιαγμένη με θέα την υπέροχη θάλασσα. Ο στόχος μας ήταν να διατηρήσουμε το κλίμα ηρεμίας του περιβάλλοντος και να μεταφέρουμε με το σχεδιασμό μας στοιχεία της παραλίας στο χώρο.

Υλικά όπως οικολογικός σοβάς στους τοίχους δίνει την αίσθηση της άμμου στη σάλα. Οι τέντες, οι κρεμαστές μονόχρωμες ομπρέλες όπως και οι καρέκλες σκηνοθέτη μας μεταφέρουν στο ίδιο κλίμα..

Ανάλαφρα υλικά και χρώματα κυριαρχούν σε όλο το χώρο χωρίς να προκαλούν αντιθέσεις με επικρατέστερο το χρώμα λευκό και το ξύλο από teak.

Το μπαρ σχεδιάστηκε έτσι ώστε να θυμίζει τις γνωστές ξερολιθιές που βρίσκουμε στα νησιά και για το λόγο αυτό χρησιμοποιήθηκαν πολλά μικρά κομμάτια ξύλο σχηματίζοντας αυτήν τη φόρμα. Επίσης όλες οι πόρτες του εστιατορίου δημιουργήθηκαν για να μοιάζουν με αυτές των αποδυτηρίων παραλίας .

Το μοναδικό σύγχρονο στοιχείο είναι το έντονο φούξια custom φωτιστικό concept προκειμένου να συνδυάσει τις ανάγκες του τώρα με τις αναμνήσεις καλοκαιρινών διακοπών μιας προηγούμενης εποχής.