Διεύθυνση:Ρίτσου 5, Άλιμος 17455, Αττικής
Κατηγορία:Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια, Νηπιαγωγείο
Τηλέφωνα:2109820864
FAX:2109823120
E-mail: info@emedof.gr
Website:www.emedof.gr

Περιγραφή

To E.M.E.D.O.F. είναι το πρώτο Ελληνογαλλικό Νηπιαγωγείο στην Ελλάδα. Με τη 40χρονη πείρα μας εγγυόμαστε την ποιοτική βιωματική εκπαίδευση παιδιών προσχολικής ηλικίας σε γαλλόφωνο περιβάλλον.


Ecole Maternelle Experimentale d’ Orientation Française


Με αγάπη και στοργή για το παιδί, σεβασμό στην προσωπικότητά του, σοβαρότητα και υπευθυνότητα για την εκπαίδευση του, το βοηθάμε να χτίσει μόνο του το πιο γερό θεμέλιο για το μέλλον του.
Το πρόγραμμά μας είναι επιστημονικά και καινοτόμα σχεδιασμένο για να καλύπτει πλήρως την παράλληλη βιωματική εκμάθηση της ελληνικής και γαλλικής γλώσσας, σ’ αυτήν την πρώιμη ηλικία. Στο Νηπιαγωγείο μας δεχόμαστε παιδιά από 3 έως 6 χρονών. Λειτουργούμε από το 1975, με την υπ’ αριθ. Πρωτ. 85848/14.08.1975 άδεια του Υπουργείου Παιδείας σε συνεργασία με την Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά (LFH).


Το Ε.Μ.Ε.D.Ο.F. είναι η σοφότερη επιλογή ενός γονιού για το πρώτο σχολείο της μαθησιακής ζωής του παιδιού του. Και αυτό γιατί οι βάσεις για την ολόπλευρη ανάπτυξη του ανθρώπου και τη μετέπειτα στάση του προς τη μάθηση θέτονται στα πρώτα χρόνια της ζωής του, έως την ηλικία των 5 χρόνων.
Το νηπιαγωγείο διευθύνει η Νηπιαγωγός-Ψυχοπαιδαγωγός Ελένη Κοκκώνη, μαθήτρια του Piaget, σε συνεργασία έμπειρων και εξειδικευμένων για κάθε ηλικία παιδαγωγών, που διδάσκουν στη γαλλική μητρική τους γλώσσα. Οι εκπαιδευτικοί μας διακρίνονται από ειλικρινές ενδιαφέρον, φροντίδα, συναισθηματική κατανόηση και σεβασμό για τα νήπια. Στόχος μας είναι το παιδί ν’ αναπτυχθεί σωματικά, συναισθηματικά, νοητικά και κοινωνικά παρέχοντας του ένα περιβάλλον ζεστασιάς, ασφάλειας και αγάπης.Στις εγκαταστάσεις μας στον Άλιμο, κατάλληλα σχεδιασμένες για παιδιά μικρής ηλικίας, οι μαθητές επωφελούνται από την ποιότητα της διδασκαλίας του γαλλικού Νηπιαγωγείου από την ηλικία των τριών ετών, προοδεύοντας ταυτόχρονα στην ελληνική γλώσσα.


 


πηγή:emedof.gr